Ako schudnúť Ako sa zbavíte ovísajúcej DVOJITEJ BRADY - cviky.

19.10.2013 21:10

Dvojitá brada je problémom mnohých ľudí. Týmto estetickým nedostatkom trpia nielen ľudia s výraznou nadváhou, ale bohužiaľ aj osoby s normálnou váhou. Práve týmto osobám sa neželané tukové zásoby vytvárajú len pod bradou. Ovísajúci a trasúci sa tuk - podbradok sa stáva pre nich nočnou morou. Zbaviť sa tukovitého podbradku nie je jednoduché, ale v princípe to trpezlivým cvičením môžete dosiahnúť a účelovo schudnúť práve na tejto telesnej partii. Výhodou je, že môžete cvičiť po sediačky, napríklad pri televízore.

Pomúkame vám niekoľko cvikov, ktoré vám pomôžu baviť sa uvoľnenej druhej brady. 
Cvičenie 1
Ruku si oprite o stôl, podoprite si ňou bradu a vytvorte protitlak – bradu tlačte smerom nadol a ruku nahor – vydržte minimálne 5 sekúnd. Musíte cítiť ako vám pracujú svaly. Cvičenie opakujte aspoň 20 krát.
Cvičenie 2
Mierne zakloňte hlavu a pootvorte ústa. Bradu ťahajte smerom nahor. Cítite ťah smerom od hrude cez krk až k brade? Tak potom cvičíte správne! Bonus: tento cvik sa podpíše i na kráse vášho krku a dekoltu.
Cvičenie 3
Scvaknite zuby a vycerte ich ako najviac viete. Musíte cítiť svalové napätie na krku, pod bradou, v oblasti dekoltu. Pracujú aj mimické svaly. Hoci pri tomto cviku vyzeráte akoby vami prechádzalo takých 220 Voltov, nedajte sa odradiť. Vaša pevná brada, krásny dekolt a krk za to predsa stoja, nie?
Cvičenie 4
Mierne zakloňte hlavu, bradu ťahajte smerom hore a kývajte ňou na strany. Pozor! Hlava musí byť zaklonená naozaj len mierne. Tak precvičíte nielen svaly, ale natiahnete aj krčnú chrbticu.

V napätej polohe každého cviku zotrvajte aspoň päť sekúnd. V duchu si môžete pomaly povedať: „Kto chce pevnú bradu mať, musí niečo vydržať.“ Každý cvik robte v sérii po dvadsať, v ideálnom prípade dva krát denne. Keď sa vám zdá, že už vám idú priveľmi ľahko, zvýšte dobu napätia, počet opakovaní, alebo oboje.
Pripravte sa na to, že po prvých cvičeniach môžete pociťovať jemnú svalovicu. Nie je to však nič, čo by postupom času nevyriešilo. Keď vám svaly trochu zosilnejú, bolesti vás trápiť prestanú.

Samozrejme, dôležité je správne sa stravovať! K tomu Vám ponúkame niekoľko receptov.(kliknite)

Keď chcete schudnúť kliknite a vyplňte nasledovný formulár  

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite), alebo si dajte vyhotoviť ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY (kliknite)

Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.webnode.sk a www.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist