Ako schudnúť NECHUDNITE bez MÄSA.

27.08.2014 01:53

Pri diéte môžete jesť akýkoľvek druh chudého mäsa, pokiaľ bude vhodne upravené a jeho množstvo bude prijateľné.

Vitamín B12 získate len z mäsa. Tento životu potrebný vitamín sa nachádza len v živočíšnych potravinách ako je pečienka, červené mäso, ryby, vajcia.

Dá sa schudnúť rýchlejšie pomocou diéty vylučujúcej mäso z jedálneho lístka? Áno i nie. Nestačí však vylúčiť mäso zo svojho jedálneho lístka, aby ste dokázali schudnúť.
Vegetariánstvo je prirodzenejšia a ľahšia strava, ktorá tak nezaťažuje trávenie. Pokiaľ je vegetariánska strava vhodne zložená, je v nej dostatok ovocia a zeleniny, strukoviny, celozrnné obilniny a podobné ľahko stráviteľné a kvalitné jedlá bez zbytočných sladkostí, sladkých nápojov, vyprážaných pokrmov typu syr a hranolky, potom schudnete i zlepšíte si svoje zdravie.

Ak si bez mäsa neviete predstaviť svoje stravovanie a chcete sa ho vzdať len preto, aby ste schudli, potom máme pre vás dobrú správu – nemusíte sa mäsa vzdávať. Dôležitý je najmä výber správnych druhov a kuchynská úprava mäsa.

Vyhýbať by ste sa mali najmä rôznym výrobkom z mäsa, ako sú párky, klobásy, salámy a tiež vyprážanému mäsu. Pokiaľ si teda doprajete ryby, hydinu a sem-tam i nejaké iné mäso naprírodno, alebo na iný nízkokalorický spôsob prípravy, môžete sa k štíhlej postave dopracovať rovnako rýchlo ako bez mäsa.

Najvhodnejšie mäso pri chudnutí je mäso morčacie, kuracie, teľacie, chudé hovädzie mäso, mäso z diviny, králika  a samozrejme ryby (hlavne tuniak a losos). Pri prípravkoch z mäsa si vyberajte kvalitnú šunku s vysokým podielom mäsa. Lacnejšie mäsové výrobky obsahujú zvýšené množstvo tuku a pridanej múky. Pred prípravou mäsa odstráňte z neho viditeľný tuk - kalórie. Pri príprave jedál z kuraciny nezabudnite z nej odstrániť kožu. V žiadnom prípade nejedzte lacnejšie druhy prerasteného mäsa, hlavne bôčik a slaninu.

Bravčové mäso je najhoršou voľbou pri chudnutí aj v prípade, že ho zbavíte všetkého viditeľného tuku. Nemusíte ho však z vášho jedálneho lístka vynechať úplne. Raz, dvakrát do mesiaca si ho môžete dať. Vyberajte si však mäso bez viditeľného tuku. Bravčové mäso a polotovary ako párky, klobásy, pašteky – majú vysokú kalorickú hodnotu. Vyprážané rezne sú absolútne nevhodné. Sú energetickou bombou a ani výživovo nie sú tým najlepším pokrmom. Divina  je dobrý výber - má minimum tuku. Toto mäso má podobné vlastnosti ako mäso hydiny – malý obsah tuku a vysokú nutričnú hodnotu. 

Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Už pri úvodnom a bezplatnom telefonickom rozhovore Vám poradíme, čo by ste mali urobiť, 

aby ste konečne schudli a nemali ani chúťky na sladkosti.

Úspešnosť chudnutia s nami je až 90%-ná.

NÁVRAT NA NAJNOVŠIE ČLÁNKY O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist