Ako schudnúť Chudnutie a správne RAŇAJKY spolu súvisia.

07.04.2015 06:08

Prvým predpokladom na úspšné chudnutie a zmenu postavy je pozitívne myslenie. Niekedy stačí málo a dokážeme tým veľa zmeniť, dokonca aj svoju postavu.

Na začiatok chudnutia by sme vás chceli upozorniť na kľúčovú vec a  tou sú ZDRAVÉ a PRAVIDELNÉ RAŇAJKY. Veľké percento ľudí neraňajkuje lebo nemajú čas, iným zase skoro ráno nechutí jesť. Mnohí nevedia, čo by bolo správne raňajkovať a tak neraňajkujú vôbec. Nie je ľahké stíhať raňajky a ešte ťažie je zabezpečiť si ich pestrosť. Raňajky by mali byť najvyváženejšie jedlo dňa a s dostatočným zdrojom energie. Predstavte si, čo všetko vaše telo musí počas dňa zvládať. Vaše srdce bije bez prestávky, dýchate bez prestávky, po prebudení začnete myslieť, hýbať sa, tráviť a to nehovorím o stovkách chemických procesov vo vašom tele. Na to všetko potrebuje telo poriadnu dávku energie a živín.

Naše telo nemôže fungovať bez VYVÁŽENEJ POTREBNEJ DÁVKY ŽIVÍN. To je ako chcieť od auta aby nás vozilo roky bez údržby a benzínu, či nafty. Je to nemožné, akurát, že naše auto nám nedáva na výber, zatiaľ čo náš organizmus je tolerantnejší, ale o to s horšími následkami takéhoto zanedbaného servisu.

ZAČNITE DEŇ SPRÁVNYMI RAŇAJKAMI a budete sa cítiť OVELA LEPŠIE, začnete chudnúť.

Odporúčame Vám zdravé nutričné - výživné raňajky. Naše detičky na nutričnej výžive z materského mlieka vyrastajú, začnú chodiť aj myslieť. Ich organizmus proste dostáva to, čo nevyhnutne potrebuje. Tak prečo by sme si aj my nemohli spomenúť na správne stravovanie z útleho detstva.

Vaše telo začína byť ráno aktívne a na to aby mohlo plniť svoje funkcie tak ako je potrebné, potrebuje vhodnú dávku energie (kalórie), dostatok a správnu štruktúru  živín (bielkoviny, vitamíny, atď.).

Keď vynecháte raňajky tak :

  •  Vaše telo má nedostatok energie, bielkovín i iných živín,
  •  hladina cukrov (dávka potrebnej energie) v krvi klesne pod potrebnú hladinu – úroveň,
  •  organizmus voči tomu bojuje a pripomína Vám to,
  •  ste malátny, unavený, dostávate veľký hlad,
  •  vo väčšine prípadov ho neskôr zaháňate vysoko kalorickými potravinami  (sladkosti, hamburgeri, chipsy, oriešky, sladené nápoje a iné), proste skonzumujete ďaleko viacej kalórií ako je potrebné,
  •  Váš organizmus spracuje len malú časť týchto kalórií a zvyšok si samozrejme ukladá ako zásobu energie do Vašich podkožných tukových buniek,
  •  priberáte a ste nešťastný z toho, že podľa Vás zjete málo a kilá pribúdajú,
  •  na Vašu smolu sa organizmus človeka pri prejedaní zbavuje prebytočných cukrov (kalórií) v krvi rýchlo, a tak sa opätovne ich hladina v krvi dostáva pod potrebnú hladinu – úroveň,
  •  opäť dostávate hlad a prejedáte sa,
  •  takýto postup sa v priebehu dňa opakuje viackrát a v nejednom prípade je zavŕšený neskoro večerným alebo i nočným prejedaním sa.
  •  Neustále priberáte alebo máte problémy s Vašou váhou.
  •  Základom tohto procesu je, že neraňajkujete alebo Vaše raňajky sú nevhodné.
  •  Samozrejme u každej osoby je to individuálne a ovplyvňuje to viacero faktorov.

Začnite každé ráno zdravým, výživnými raňajkami. Raňajkujte zdravo, dostatočne dlho a presvedčte sa, že aj taká malá zmena v živote vám môže dať tak neoceniteľné výsledky.Dobrá výživa - dobré vylučovanie - dobrý imunitný systém. Skutočne netreba robiť veľké zmeny. Želáme vám príjemné ráno a dobrú chuť!

Starajte sa o svoje telo, je to jediné miesto kde musíte žiť.

S nami schudnete bez tabletiek a prípravkov na chudnutie. 

SCHUDNITE ZMENOU STRAVOVANIA

Tu sa PRIHLÁSTE na CHUDNUTIE, (kliknite)

UŽ PO TÝŽDNI BUDETE MAŤ MENEJ KÍL a UŽŠÍ PÁS.

NÁVRAT NA NAJNOVŠIE ČLÁNKY O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist