Pitie vody, konzumácia citrusových plodov a pravidelná strava Vám pomôžu schudnúť!

13.05.2010 10:26

Aj vy ste nešťastný z toho, že niekto štíhly, aj keď sa prejedá? Držíte diétu, jete len nízkokalorické jedlá a stále máte problém so svojou váhou? Určite si neuvedomujete, že všetko by malo byť v našom tele v rovnováhe. Ak sa táto rovnováha naruší, môžete pribrať dokonca aj z vody.
Možno máte celkom dobrú váhu, žiadne prebytočné kilá, avšak litre kávy denne, stres, málo pohybu zanechali na vašom bruchu neblahé stopy? Na jeseň bývate často chorý a počas roka si neupravujete stravu? Áno, to všetko stačí k tomu, aby sa vám v tele vytvárali zásoby tuku a u žien nepríjemná celulitída, hoci len v malom množstve.

Ako dosiahnuť lepšiu postavu prírodnou cestou? Riešenie je jednoduché, stačí viac piť! Voda podporuje činnosť lymfatického systému a odstráni toxíny nahromadené v bunke Zvýšením príjmom tekutín nemôžete nič stratiť. Iba vám bude lepšie a organizmus sa konečne zbaví toxínov a nebudú sa vám hromadiť v tele.


Všetko záleží od vášho jedálneho lístka. Pokiaľ do seba dostávate často kyslé potraviny, telo nie je v rovnováhe. Chýbajú mu zásady. Organizmus sa prekyslí, je plný toxických látok. Aby sa telo nedostalo do toxického šoku, organizmus tieto toxíny ukladá do tukových zásob, ktoré chránia telo pred vonkajšími vplyvmi. V kyslom prostredí sa v našom organizme rozmnožujú rôzne plesne, kvasinky ktoré v našom tele parazitujú. Kvasinky zbožňujú cukor. Čím viac ho do tela dáme, tým rýchlejšie sa v nás množia.

Voda Vám odplaví všetko škodlivé preč
Zbavte sa kyselín vo svojom tele a zbavíte sa aj kvasiniek, plesní, tuku a celulitídy. Čo k tomu stačí? Pitie dostatočného množstva vody a prijímanie potravín minimálne zo 70% zásaditých. Ktoré to sú? Ovocie, zelenina, celozrnné produkty. Samozrejme je potrebné sa aj hýbať.

Ako je to s celutídou? Celulitída sa vytvára, ak sa bunka naplní tukom a vodou. Voda podporuje činnosť lymfatického systému a odstráni toxíny nahromadené v bunke. Doporučujem Vám piť vlažnú prevarenú vodu, má silný detoxikačný efekt.

 

Akým jedlom zrýchlite spaľovanie tuku?

O citrusoch hovoríme ako o výnimočnom spaľovači tukov. Okrem toho, že sú bohaté na vitamíny, plnia aj iné dôležité funkcie a pomáhajú nášmu metabolizmu. Mandarínky, grepy, pomaranče, všetky tieto  plody sú pre našu postavu a trávenie záchranou, kde už niet pomoci.Podporujú odolnosť organizmu. Práve pomaranče znižujú v tele zlý cholesterol v krvi. Ich horká chuť podporuje tvorbu žlče a tá priaznivo ovplyvňuje trávenie tukov.

Pri citrusoch hovoríme o rôznych ovocných kyselinách a enzýmoch, ktoré dokážu rozprúdiť látkovú premenu a zrýchliť spaľovanie tukov. Čo sa stane s naším tukom? Jednoducho sa spáli, zmizne, odíde, odparí sa. Citrusové plody, napr. aj grep obsahujú látky, ktoré pôsobia na organizmus ako detoxikant. V prípade, že sa z tela odplavia toxické látky, lymfatický systém môže lepšie pracovať a zbytočne sa nám odpad nehromadí pod kožou.

Aj vďaka grepu nevzniká u žien celulitída. Ak zjete pol hodiny pred jedlom polovicu grepu, nebudete mať chuť prepchávať sa ďalej. Horké látky v grepe brzdia chuť na jedlo.

Dávate si do čaju citrón? Ani netušíte, ako veľmi svojmu tráveniu a spaľovaniu tukov pomáhate. Citróny v sebe obsahujú látky, ktoré dokonca naštartujú v našom tele hormóny, čo spaľujú tuky! Citróny zmierňujú tráviace ťažkosti, zlepšujú trávenie a stimulujú cirkuláciu krvi v ľudskom tele.

Dôležité je, aby sme sa stravovali zdravo. Nevynechávali z jedla žiadne zložky živín.  Nezabúdajme na citrusové ovocie. Stačí aj v malých dávkach na to, aby sme v tele dokázali spotrebovať každú kalóriu. Ak chcete schudnúť musíte v každom prípade pravidelne jesť.

 

V prípade, že potrebujete schudnúť a neviete ako, vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE (kliknite)

 

Taktiež sa môžete pravidelne na našej stránke RADY A DOPORUČENIA NA CHUDNUTIE (kliknite) informovať o problematike zdravej životosprávy a chudnutia.

 

 

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist