RECEPTY Mäsový boršč

15.02.2014 03:29

Suroviny

20g cvikly, 50 g chudého hovädzieho mäsa, 50g chudého bravčového mäsa, 20g koreňovej zeleniny, 25 g hlávkovej kapusty, 25 g zemiakov, 20 g paradajok, 1/4 dcl kyslej smotany, soľ, petržlenová vňať.

Postup

Mäso varíme vo vode so soľou. Neskôr pridáme koreňovú zeleninu, zemiaky, kapustu a dovaríme do mäkka. Zvlášť uvaríme cviklu a pridáme ju k mäsovej zmesi. Mäso vyberieme a pokrájame na rezance. Vložíme do vývaru, pridáme nakrájanú paradajku a necháme prevariť. Do hotovej polievky pridáme smotanu a posekanú petržlenovú vňať.

1 porcia...190kcal

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist