RECEPTY na CHUDNUTIE Šampiňónový šalát na štipľavo.

04.11.2015 09:00

Suroviny na 4 porcie

2 vajcia, 150 - 200 g tvrdého údeného syra, konzerva sterilizovaných šampiňónov, 400 g šunkovej salámy, 3 cibule, 2 sterilizované uhorky, 5 strúčikov cesnaku, jablko, 3 feferóny, kapia, 75 g ostrého kečupu, 2 dl oleja

Postup

Vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme, olúpeme a nadrobno nasekáme. Šampiňóny zlejeme a nakrájame na tenké plátky. Salámu a kapiu nakrájame na rezance, cibule a feferóny zbavené semienok nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme, uhorky a syr nastrúhame alebo nadrobno nakrájame. Jablko zbavené jadrovníka nastrúhame, Všetky suroviny opatrne premiešame, zalejeme zálievkou z oleja a ostrého kečupu a na 24 hod, dáme odležať do chladu.

REKLAMNÉ ODKAZY


  


TOPlist